Bydlení čtenářů

Chcete bydlet ve vlastním? Montovaný dům na klíč je řešení

Montované domy jsou dnes ideálním řešením, jak bydlet rychle ve vlastním. Česká společnost JÓCSIK GROUP staví kvalitní nízkoenergetické dřevostavby. Zajistí pro vás celý proces stavby na klíč. Nemusíte se zabývat ani papírováním na úřadech. I tyto zdlouhavé záležitosti pro vás firma zařídí. Katalog obsahuje různé hotové domy se sedlovou i plochou střechou, ale není problém si nechat architektem firmy vypracovat i vlastní projekt domu.

Zdravé a nízkoenergetické bydlení

Dílce pro dřevostavby J. GROUP se vyrábí s naprostou přesností, takže skvěle těsní. Současně jsou technologicky navrženy tak, aby splňovaly přísná kritéria nízkoenergetických staveb. Energetické náklady čtyřčlenné rodiny na 100 m2 obytné plochy jsou zhruba 20 000 Kč ročně.

Zeptejte se na reference

Montované dřevostavby J. GROUP lze vidět i na vlastní oči. Podívat se máte možnost na vzorové domy, ale též navštívit majitele již hotových domů a zeptat se na jejich zkušenosti s firmou i na to, jak se jim v montovaných dřevostavbách bydlí. Nekupujete proto zajíce v pytli. Navíc ještě před zahájením vlastního montovaného domu máte příležitost vychytat různé nedostatky svého plánu s bydlením a včas se rozhodnout jinak. Třeba pokud jde o typ střechy, dispoziční uspořádání, orientaci domu apod. Montovaný dům na klíč lze přizpůsobit svým představám více, než jste si doposud mysleli.

O společnosti J. GROUP

Firma J. GROUP, o které najdete více informací na www.jgroup.cz to je synonymum pro montované domy Plzeň, ale i pro dřevostavby kdekoliv po republice. Postavit si lze nechat na klíč dům i montovanou chatu. Firma nabízí stavby včetně komplexních služeb. Honosit se může rovněž vlastní výrobou stavebních dílů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *