Nezařazené

Vyplatí se pořídit si protihlukovou izolaci, nebo jsou lepší protihlukové dveře?

Jak odhlučnit stávající dveře?

Způsobů na úpravu vchodových dveří do bytu je hned několik:

●     Dvojité dveře – toto řešení si můžete dovolit pouze pokud bydlíte ve starém domě s širokými stěnami. Můžete si nechat vyrobit dvojité dveře i se zárubní a těsnění podél celého obvodu dveří. Počítejte ale, že bude realizace velmi složitá a výrazně si připlatíte.

●     Závěs – nejjednodušší varianta, při které nemusíte sahat na dveře. Hutná látka pověšená v zádveří slouží jako částečná zvuková bariéra. Nevýhodou je vzhled a neustálé motání do závěsu není příliš praktické.

●     Čalounění – odhlučnění dveří můžete vyřešit také vnitřním čalouněním. I toto řešení nevypadá příliš dobře, dveře navíc díky koženému potahu ztrácí protipožární odolnost a můžete si tak zadělat na vážné problémy.

Ani jedno z výše zmíněných řešení odhlučnění není 100%. Pokud chcete opravdu kvalitní výsledek, vyplatí se sáhnout po nových dveřích.

Protihlukové dveře do bytu vám zajistí opravdový klid

Na první pohled se může zdát, že je pořízení nových dveří kvůli potlačení hluku zbytečnou investicí. Pokud si však vyberete bezpečnostní dveře, získáte výhody, kterých rozhodně nebudete litovat. Jejich součástí je dvojité těsnění a patentované složení dveřního křídla. Protihlukové dveře vám zajistí izolaci až do 44 dB. Díky tomu už neuslyšíte zvuky z běžných činností jako jsou kroky z chodby, rozhovory sousedů nebo hlasitý výtah.

Bezpečnostní dveře nabídnou mnohem víc

Kromě protihlukových vlastností vám dveře poskytnou i ochranu proti zlodějům a protipožární odolnost. Chcete zažít bydlení v klidu a v bezpečí? Obraťte se na firmu HT dveře – jedničku mezi dodavateli bezpečnostních dveří. Díky 25 letům zkušeností přesně ví, co jejich zákazníci potřebují. Kromě toho se postarají o kompletní výměnu včetně zárubní, takže budou vaše nové protihlukové vstupní dveře fungovat na 100 %.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *