Bílé zboží

Vyměňte starou lednici za novou kvalitnější a hezčí

Abyste nemuseli odmrazovat

Odmrazování lednice je pro drtivou většinu z nás nepříjemnou činností. Na trhu jsou však lednice no forst, díky jejichž chytré funkci se v ní námraza netvoří. Princip je jednoduchý. Námraza vzniká z vlhkosti. Když eliminujeme vlhkost, nebude se mít co srážet a mrznout. Lednice no frost mají ventilátor, jenž zajišťuje rovnoměrnou distribuci vzduchu a vysouší vlhkost. V lednici či mrazničce jsou také kanálky, které spolu s ventilátorem odvádí vlhkost z lednice či mrazáku ven.

Chcete hezký design? Což takhle styl „retro“?

Samozřejmě můžete koupit lednici v moderním nerezovém provedení, bílou, stříbrnou a podobně, ale v nabídce jsou i nepřehlédnutelné retro lednice. Mají typický vhled, jaký si možná pamatujete z návštěv u babiček. Taktéž nepřehlédnete zajímavé „staré“ úchyty pro otevírání, různé objemy, takže si přijdete na své, ať už chcete lednici vysokou či nízkou. I barevná paleta je různá. K nejlepším modelům v této kategorii patří Gorenje ORK192C s objemem chladničky 227 l a objemem mrazáku 95 l. Vynikající je i Concept LKR 7360cr s objemem chladničky 231 l a objemem mrazáku 87 l. Levná a kvalitní je pak Amica VD 1442 AM s objemem chladničky 164 l a objemem mrazáku 44 l. Z široké nabídky si zajisté vyberete. 

Než si novou lednici koupíte, neřešte jen důležité rozměry a vzhled, aby ladila s vaším interiérem. Nezapomeňte si pročíst její štítek. Zaměřte se nejen na její spotřebu, ale i na hlučnost a energetickou třídu.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *