Zahrada

Styl jakéhokoli velikosti a účelu – zahradní domek nebo altán?

Jak vybrat ten správný domek nebo altán? Co je pro mě nejvhodnější alternativa?

V první řadě se musíme zamyslet nad tím, jaké rozměry nabízí vaše zahrada. To je důležitý fakt. Je tomu tak proto, že zahradní domky většinou zabírají podstatnější část rozlohy. Dále je třeba zohlednit preferovaný materiál a účel této stavby. Zatímco zahradní altán má relaxační a dekorační účel, zahradní domek může sloužit jako pracovna, ale i jako sklad věcí (např. lyže, nářadí, zahradní sekačka ..) Neméně důležité je také vybrat si správného dodavatele zahradní stavby. Ten vám nejen poradí a usměrní vás, ale v případě problémů i rád zodpoví vaše otázky. Na českém trhu se například nejvíce v komunikaci se zákazníky osvědčila společnost MůjAltán. Pojďme se ale nyní podívat na dvě základní modelové situace:

Modelová situace – velká zahrada, zahradní domek

Ideální situace, kde si můžete sami rozhodovat ve výběru vašeho domku na míru. Plechový, zděný, velikost dveří … Vše si můžete přizpůsobit podle sebe. Pokud jste v této rovině amatér, můžete si nechat poradit na internetu, například na stránce MůjAltán.cz, kde vás navedou na správnou cestu od začátku až do konce. Zahradní domky jsou neuvěřitelně vděčnou věcí a při větších zahradách nabízejí mnoho pozitiv. Chcete své malé soukromí na zahradě, kde se chcete věnovat kutilství? Potřebujete malý sklad momentálně nepotřebných věcí jako například lyže, sáňky a podobně? Zahradní domek do vaší velké zahrady prostě patří!

Modelová situace – menší zahrada, zahradní altán.

V prostoru malé zahrady zahradní altán nepůsobí tak agresivně a plní i určitý estetický smysl. Vždyť kdo by nechtěl během dlouhých letních večerů relaxovat u sebe na zahradě, či posedět s přáteli a rodinou, pod zahradním altánem z krásného dřeva? Pokud se chcete inspirovat při výběru vašeho jedinečného zahradního altánu, zkuste stránku MůjAltán.cz. Najdete tam altánky různých rozměrů od klasických až po moderní.

Pokud si i přes výše uvedenému nevíte rady, co by se k vám do zahrady hodilo, určitě si nechte poradit od odborníků. Nezapomínejte ale při tom na to, že nejen estetika, ale zejména váš pocit je to nejdůležitější pro pobyt v zahradě plný odpočinku a relaxu.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *