Podlahy a schody

RAFINOVANÁ V KAŽDÉM DETAILU. TAKOVÁ JE NOVÁ ŘADA LAMINÁTOVÝCH PODLAH QUICK-STEP SIGNATURE

Signature je laminátová podlaha, která vypadá jako skutečné dřevo, bez kompromisů. Od roku 1990 Quick-Step neustále posouval hranice vývoje v oblasti instalace a voděodolnosti podlahy, a díky Signature nyní zdokonalil realistické atributy, se kterými se setkáváme u skutečné dřevěné podlahy. Konstrukce a spoje jsou rafinovanější a autentičtější; struktura přesná a ostrá. Zen z Afriky a Jižní Ameriky U Signature byl designérský tým inspirován vlivy z Afriky a Jižní Ameriky. Využity byly teplé a exotické zemité odstíny, ručně vyráběné materiály a přírodní prvky. Na druhou stranu si tým také všiml rostoucí touhy po „zenových“ a klid vyvolávajících  prostorech. V našem rušném digitálním světě lidé touží po domě, ve kterém se cítí bezpečně a v pohodě. Měkké materiály ve světlých, neutrálních tónech se skvěle kombinují a vytvářejí uvolněné prostředí. Vše však nemusí být nutně dokonalé: asymetrie, drsnost, jednoduchost a jemné nedokonalosti vycházející přírody nebo ručně vytvořená čistá a vyvážená atmosféra jsou žádoucí. Osmnáct jedinečných podlahových designů Nová kolekce Quick-Step Signature zahrnuje osmnáct podlahových designů, z nichž je každý jedinečný a unikátní svou unikátní úrovní zdokonalení.

DUB NATŘENÝ ROSE (SIG 4754) : NOVÝ NEUTRÁLNÍ
 
Ve všech svých odstínech se růžová prosadila jako oblíbená interiérová barva.  Má univerzální přitažlivost a nyní patří vedle bílé, béžové, šedé a černé mezi populární barvy v interiéru. Růžová je módní barva, která vyzařuje radost a klid, a proto návrháři Quick-Stepu vytvořili tento krásný nový a originální design podlahy.
Dokonalost v nedokonalosti
Designérský tým si vzal původní dubovou podlahu s přírodními nedokonalostmi, jako jsou praskliny a uzly, jako základ, a přidal lesklý povrch, aby oživil růžovou barvu. Původní prkna byla ošetřena speciálním lesklým lakem, který byl aplikován nepravidelně, aby vzhled základního dřeva zůstal viditelný. Aby se posílila autentičnost podlahy, byly na zkosení aplikovány viditelné nedokonalosti, jako jsou tříska nebo rýhování.
Tento krásný design je k dispozici také v bílé (SIG 4753) a černé (SIG 4755).
 
 
DUB KARTÁČOVANÝ PŘÍRODNÍ (SIG 4763) : VÝRAZNÝ KUS STRUKTURY
 
Zdrojem inspirace pro tento nový design byla dubová prkna s rustikálním šarmem, včetně jemných trhlin a uzlů, zakončených kartáčovaným efektem. Originály vynikají svými přirozenými nedokonalostmi a dokonale sedí k současným trendům spočívajícím v interiérových prvcích příjemných na omak. 
U této nové podlahy chtěli designéři nejen vytvořit vzhled, ale také dojem pravého dřeva s rafinovanou a podrobnou strukturou.
Struktura laminátových podlah ještě nikdy nebyla tak autentická
Abychom dosáhli této úrovně realismu, náš vývojářský tým vyvinul novou technologii. Deska lisující strukturu sestává z šedesátičtyř různých hloubek namísto standardních šestnácti. To vytváří hru světla a stínu a vizuálního hloubkového efektu, který dříve mohl být vytvořen pouze vysokou úrovní lesku. Spojem prochází kartáčovaná struktura, která posiluje autentický, rafinovaný vzhled.
 
 
DUB PŘÍRODNÍ POPRASKANÝ (SIG 4767) – INSPIRACE STARÝMI VLAKOVÝMI VAGÓNY
 
Inspirován Afrikou a Jižní Amerikou dosáhl designérský tým originálních prken s drsnou a zvětralou strukturou. Při jejich hledání designéři narazili na staré desky z vagónů. Znečištěná, černá prkna byla během výroby pískována, dokud nebylo znovu vidět původní dřevo. Pouze uzly a praskliny vykazovaly stopy kdysi černého povrchu.
Opět o krok blíže k autenticitě
Po naskenování a digitálním přizpůsobení ošetřených originálů spočívala výzva ve vytvoření ostrých a „černočerných“ trhlin. Kombinace nejmodernějších technologií a speciálních intenzívních inkoustů pomohla vytvořit dokonalou rovnováhu. Stejně jako trhliny, jsou i spoje ostré, černě tónované a realistické. Variace šířky spojů pak ještě více vylepšují autentický vzhled. 
 
O QUICK-STEPU
 
Quick-Step je značka kvalitních podlah vyráběná společností UNILIN. Neustálý výzkum a inovace udělaly ze značky Quick-Step jednoho z nejsilnějších hráčů v podlahovém průmyslu na světě. Do povědomí se dostala nejen díky svým vysoce kvalitním produktům, ale také díky ojedinělému pokládkovému systému Uniclic®, ke kterému není zapotřebí lepidlo. Quick-Step postupem času vytvořil samostatnou kategorii ve světě podlahových krytin – podlahy, které se rychle instalují a snadno udržují ve všech situacích. V současné době nabízí laminátové, vinylové či parketové krytiny ve více než 100 zemích. Je skutečným lídrem v oblasti designu, inovace a kvality.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *