Finance

Půjčku na bydlení získáte i bez doložení příjmů

Doložení příjmů potvrzené zaměstnavatelem v těchto případech netřeba. Nebo využijeme méně tradičních forem úvěrů. Jakou půjčku bez doložení příjmů si na bydlení můžeme vzít?

 

Kreditní karta umí dát více než milion, i jako půjčku na bydlení


Exkluzivní kreditní karty nám umějí půjčit i více než milion korun. Jde však o poměrně drahé karty s vysokým měsíčním poplatkem. Ale nevěšte hlavu, mnohé banky nabízejí kreditní karty zdarma nebo za minimální poplatek. Na nich jsou úvěrové limity většinou okolo dvou set padesáti tisíc (u karet zdarma) nebo až půl milionu korun (u karet s menším poplatkem za vedení). A to už na pořádnou rekonstrukci jádra nebo kuchyně rozhodně stačí.

Navíc je tu prvních až 55 dní bezúročných, peníze můžete použít kdykoliv, jsou pro vás totiž neustále připraveny. A to i na výběr z bankomatu (jen pozor, ten se často úročí okamžitě a bývá zpoplatněn vyšší částkou). Při platbě kreditní kartou u partnerů banky navíc můžete získat zajímavý finanční bonus.

 

Kontokorentní účet


Další variantou půjčky bez dokládání vašich příjmů je kontokorentní účet, jehož limit vám banka nastaví podle vaší příjmové historie. Funguje podobně jako kreditní karta, jen se úročí okamžitě a neplynou z něj finanční bonusy.

Úročení kontokorentu často bývá vyšší než u kreditní karty, produkt je tedy dražší. Peníze jsou k dispozici kdykoliv, ale není nutné splácet v pravidelných měsíčních splátkách. Banka kontroluje vyrovnání (splacení) vždy jen jednou nebo dvakrát ročně.

 

Spotřebitelský úvěr od banky coby půjčka bez doložení příjmů


Banky umějí nabídnout zajímavé spotřebitelské úvěry, které jsou někdy i bezúročné a můžete je v domácnosti použít na zaplacení čehokoliv, tedy i nového nábytku nebo najatých tesařů, kteří vám pomáhají třeba s výstavbou zastřešeného dřevěného stání pro auto.

Pokud jste klientem banky a máte u ní dobrou příjmovou historii, nabídne vám i ona zajímavou půjčku bez papírového doložení příjmů. Ty bezúročně budou menší, okolo padesáti tisíc. A ty úročené (ale stále bez dokládání příjmu podepsaného zaměstnavatelem) mohou být i v řádu stovek tisíc korun.

Nebankovní půjčka


Půjčku na bydlení je možné snadno získat také u nebankovní společnosti. A též bez toho, abychom při jejím vyřizování dokládali příjmy formou dokladu podepsaného zaměstnavatelem. Díky moderním technologiím si totiž i nebankovní poskytovatelé půjček dokáží ověřit vaši úvěrovou historii. A vy jim dodáte jen historii příjmovou, nejlépe v podobě výpisu z vašeho účtu, většinou za poslední tři měsíce.

Takovýmto způsobem je u nebankovních společností k dispozici i několik set tisíc korun, výjimečně až několik milionů korun. Splácení u vyšších úvěrů samozřejmě rozděleno do několika let. Stotisícové až milionové částky coby půjčka na bydlení uspokojí požadavky i na pořízení luxusnějšího bytu nebo na velkolepé rekonstrukce.

Přehled o nabídkách půjček online je možné získat například na stránce Univerzální-Půjčka.cz.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *