Dekorace

Díky galanterii zútulníte i vyzdobíte váš domov za pár korun

Stejně tak ale můžeme chtít ozdobit oblečení, které je bez příkras běžné. Díky korálkům, stuhám, flitrům… může být zcela jiné, a to jak pro Vánoční využití, tak třeba na narozeninovou párty či Silvestrovskou oslavu.

 

V galanterii najdete mnohé

 

Jestliže máte galanterie spjaté především s potřebami určenými pro látání, opravování zipů, vyšívání, pletení… nechte se vyvést z omylu. Najdete tady spoustu zdánlivých drobností, které však mají velkou sílu. Díky nim během chvíle a s malou investicí proměníte váš domov ve sváteční místo.

Kupříkladu do dětského pokoje se skvěle hodí třásně. Ať už je našijete na závěs, přehoz postele nebo připevníte na okraj lampičky, pokojíku dodají novou atmosféru. Pro kluka můžete zvolit 12 cm třásně semiš brown, pro holčičku pak 12 cm třásně semiš cacao.

K dispozici jsou zde ale i mnohé látky. Dekorační látky, které můžete najít i pod názvem canvas, lze využít k výrobě patchworkových děl, také jutu, umělou koženku, kůži, úpletoviny… Ať už chcete vyrobit velký sedák naplněný polystyrenovými kuličkami potažený úpletovinou, ušít podsedáky do kuchyně, vyrobit závěs na vrchní postel patrové postele, aby dítě mělo soukromí či cokoli jiné, vyberete si z nabídky jednobarevných i pestrých moderních látek.

 

Vše na jednom místě

 

Kvalitní galanterie vám nabídne širokou škálu zboží, dobré ceny, zajímavé akce, výborný servis. To vše přináší galanterie Bubulakovo. Látky jak do interiéru, tak exteriéru, galanterii – stuhy, bambule, brzdičky, druky, flitry, polokroužky… také návody, jak co ušít, postupy, rady… Vyberte si zboží, které vám dovolí uplatnit vaši kreativitu a snadno a rychle pozměnit interiér k lepšímu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *