Postele a matrace

Toužíte po luxusním spánku? Vsaďte na postele Le Chomat

Proč na kvalitní posteli záleží

V průběhu spánku se naše tělo i mysl regeneruje a připravuje na další den. Pokud ale spíme na nekvalitní posteli, může se to negativně projevit na našem zdraví. Rázem budeme nevyspalí, nebudeme se moct soustředit a zkrátka a jednoduše to nebude ono. Když navíc vezmeme v úvahu, že spánkem strávíme až třetinu našeho života, je vhodné investovat do kvalitního vybavení.

Právě luxusní postel vám přitom může pomoct kvalitní spánek zajistit a podpořit tak zdraví vašich zad. I když je třeba počítat s vyšší investicí, vynaložené finance se vám vrátí právě v kvalitním odpočinku a pevném zdraví. Kromě toho je samozřejmě postel dominantou každé moderní ložnice a nádherný design podpoří její luxusní styl.

ložnice

Spánkem strávíme až třetinu našeho života. Zdroj: Lechomat.com

Proč si vybrat luxusní manželskou postel Le Chomat

Jednou z možností luxusního vybavení jsou čalouněné postele Le Chomat. Le Chomat spadá pod značku Materasso, která se pyšní dlouholetými zkušenostmi v oblasti výroby ortopedických matrací a postelí. Klíčové je pro ni precizní zpracování a špičkové materiály, což se projevuje i u postelí Le Chomat.

Jednotlivé kolekce Le Chomat vynikají svým kvalitním zpracováním. Každá postel je jedinečná a podtrhuje vkus jejího budoucího majitele. Postele vznikají výhradně na zakázku a dodržují přitom tradiční postupy ruční výroby. Velký důraz je zde kladen na kvalitu použitých materiálů.

Design čalouněné postele si zároveň můžete vybrat podle svého gusta. Variabilní jsou nejen barvy a materiály, ale i ty nejmenší detaily. Díky tomu se můžete stát součástí celého procesu výroby a do postele otisknout svou osobnost. Na výrobě jedné postele se v Le Chomat podílí více než 20 řemeslníků, kteří jsou ve své profesi opravdovými profesionály.

Při výrobě postelí tato značka zásadně používá ty nejkvalitnější přírodní materiály, jako je ušlechtilá bavlna, vlna alpaka, kokosové vlákno, kašmír, masivní vysokohorské smrkové dřevo a hypoalergenní koňský vlas. Všechny použité materiály pochází z obnovitelných zdrojů a výrobní techniky jsou šetrné k životnímu prostředí. Kromě toho značka při výrobě přistupuje k tradičním postupům ruční výroby, ať už se to týká tvorby masivního postelového rámu, výroby matrací nebo koncových dekoračních úprav.

Proč dát přednost posteli na míru

Přemýšlíte, v čem přesně spočívají výhody postele na míru v porovnání s obyčejnou postelí z běžného řetězce? Důvodů, proč si pořídit postel na míru, bychom napočítali hned několik. Pojďme se na ně podívat podrobně.

Postel od opravdových odborníků

Zdraví máme jen jedno. Svěřte proto zdraví svých zad opravdovým odborníkům, kteří jsou v této oblasti profesionály. V případě postelí Le Chomat se na výrobě podílí hned několik specialistů, kteří rozumí potřebám vašeho těla. Výsledkem je postel, jejíž matrace vám bude perfektně vyhovovat a vy se každou noc královsky vyspíte.

Kvalitní provedení

V porovnání s běžnou postelí si za postel na míru připlatíte. Na druhou stranu se vám ale toto vybavení odvděčí svým kvalitním provedením a dlouhou životností. Postele z masivu Le Chomat používají výhradně ty nejlepší materiály a postel vám proto bude dělat radost spoustu let. Jen tak se nestane, že by vám praskla nebo se po několika měsících nepříjemně rozvrzala.

Dominanta vašeho luxusního interiéru

Postel na míru může mít design podle vašeho gusta. Nebudete proto omezeni pouze na nabídku z běžných obchodů s nábytkem. Právě naopak. Budete moct mluvit do samotného designu a rozhodnout se pro jednu z mnoha dostupných barev, materiálů i těch nejmenších detailů. Vaše čalouněná postel tedy bude navržena tak, aby vám po všech stránkách plně vyhovovala a vy jste z ní měli radost.

Jaké postele Le Chomat nabízí

obydlenicz lechomat signature lc classic 850x600

Zařiďte si svou ložnici v luxusním a nadčasovém stylu. Zdroj: Lechomat.com

Kontinentální postele Le Chomat, známé také jako americké postele nebo boxspring, si lze objednat jako celek. To znamená, že budete mít na míru zhotovenou postel včetně roštu a matrace. Samostatné komponenty zde zakoupit nelze, jelikož právě pečlivě navržený celek je pro kvalitní spánek velmi důležitý.

Z jakých kolekcí můžete vybírat

Le Chomat nabízí kontinentální postele v několika kolekcích. Pro každou z těchto kolekcí je přitom charakteristický jiný styl. Jaký design zvolíte?

Kolekce Classic

Pod tímto označením se skrývají kontinentální postele, pro které jsou charakteristická celočalouněná čela. V nabídce najdete jak bohatě zdobená čela, která mají hluboce vsazené knoflíky, tak i jednodušší varianty pro milovníky minimalismu.

Kolekce Modern

Tato kolekce postelí s sebou přináší moderní design a zároveň funkčnost. Díky tomu si můžete vybrat z několika zajímavých postelí v nadčasovém provedení.

Kolekce Hotel

Pro hoteliéry je připravena kolekce postelí Hotel, jejíž součástí je postel Hotel Création. Její design kombinuje čtyři rozdílné barevné odstíny čalounických materiálů a vše je zvýrazněno jemným efektem decentního odlesku luxusních látek.

Jaké doplňky si k luxusní posteli vybrat

Luxus vaší ložnice můžete podpořit i doplňky. Vyjímat se zde bude zejména kvalitní ložní prádlo z příjemných materiálů. Chybu neuděláte ani s na míru zhotoveným nábytkem do ložnice v podobě nočních stolků nebo menších komod, které budou přizpůsobené vašemu prostoru.

Značka Le Chomat k postelím nabízí stylové taburety, které pozdvihují celkový design moderní ložnice a využijete je pro krátké chvíle odpočinku. Zapomenout nesmíme ani na drobné dekorace, například v podobě svíček.

Kde se můžete na designové postele Le Chomat podívat

Na luxusní postele Le Chomat se můžete podívat na webových stránkách značky. Případně můžete zavítat také do showroomu v Praze, kde vybavení spatříte na vlastní oči a profesionální personál vám zodpoví veškeré vaše dotazy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *