Jak na stěhování?

Úvodní stránka Fóra Tipy a rady Jak na stěhování?

  • Toto téma obsahuje celkem 14 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20874
    admin
    Správce
    #69040
    admin
    Správce

    Stěhování není snad pro nikoho příjemné, ale když vás čeká lepší pronájem bytu, tak je to velká motivace. My jsme se stěhovali vloni a jsem ráda, že už jsme zabydlení a máme byt zařízený. Byt jsme našli náhodou díky https://www.psn.cz/property/pronajem-bytu# a myslím si, že z tohoto bytu se už stěhovat nebudeme.

    #69041
    admin
    Správce

    Díky za tip http://www.obydleni.cz

    #69042
    admin
    Správce
    #69043
    admin
    Správce

    Dobrý den. My teď měli super zkušenost se stěhovací firmou z Prahy: http://stehovani-profigroup.cz/
    Fakt vše rychlé, bez zdržování a kvalitně…doporučuji.

    #69044
    admin
    Správce

    Tak to my se stěhovali na vlastní pěst. Žádnou firmu jsme si na to nebrali. Měli jsme ale docela výhodu v tomu, že manžel měl k dispozici dodávku, kterou si před časem koupil od https://www.tircentrum.cz/ Díky tomu to celé bylo o trochu jednodušší. 🙂

    #69045
    admin
    Správce

    Mně se osvědčilo při stěhování dodržovat určitý řád. Nakoupila jsem si přes https://www.vangillern.cz/produkty/pytle igelitové pytle a věci jsem si do nich pečlivě vytřídila. Díky tomu jsem tak neustále měla přehled o tom kde co mám a to mi hodně pomohlo v tom se v novém bytě rychle zabydlet.

    #69046
    admin
    Správce

    Dobrý den. Co se týče toho stěhování těžkých břemen – doporučuji tuto firmu https://machinerymovers.cz/
    Ti se na to specializují.

    #69047
    admin
    Správce

    Při stěhování jsem si bez problému rychle domluvil dodávku pro pohodlné převezení všech věcí od http://www.autodopravakralic.eu/ Mohu je doporučit, protože se vždy domluvíte i na nestandartních věcech

    #69048
    admin
    Správce

    Potřeboval jsem pro stěhování využít auta do 3,5 tuny v Praze, aby se dalo vjet i do centra. Domluvil jsem si stěhování u firmy https://autodopravasvoboda.cz/nase-sluzby/stehovani/

    #69049
    admin
    Správce

    Potřeboval jsem vyřešit stěhování do bytu v Plzni a s tím mi pomohla firma https://vyklizeniplzencz.cz/ , která na to má velká auta a dostatečné vybavení, dohodl jsem se na velmi výhodně částce za rychlé stěhování

    #69050
    admin
    Správce

    Nás stěhovali https://stehovanikoruna.cz/ . Přijeli včas, se vším nám pomohli a jsem moc ráda, že jsme se do toho s manželem nepustili sami. Cena nebyla vysoká a ušetřilo nám to spoustu zmatků a starostí, takže super.

    #69051
    admin
    Správce

    Hledala jsem firmu, který by mi v Praze pomohla se stěhováním. Dostávala jsem dost drahé nabídky a termín nejdřív za měsíc. Potřebovala jsem to vyřídit rychle a levně. To se mi povedlo u firmy http://www.uklidmleziva.cz/stehovani.php , kde na to mají kompletní vybavení a stěhování díky nim nebylo vůbec stresující.

    #69052
    admin
    Správce

    Po vystěhování bytu jsem musela zajistit i úklid a vymalování. Najala jsem si na to firmu, která to vládla v krátkém čase https://vyklizeniprahacz.cz/stehovani-a-uklid/ Byla jsem ráda, že zajišťují i ten úklid po vymalování, takže jsem se nemusela téměř o nic starat.

    #69053
    admin
    Správce

    Dobrý den, zajímavé díky za tip. Já využila nakonec služeb u: https://stehovanikoruna.cz/ zejména jejich možnosti stěhování na klíč, takže jsem byla v práci a v klidu jsem pak přijela rovnou do nového.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.