Jak na stěhování?

Úvodní stránka Fóra Tipy a rady Jak na stěhování?

  • Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20861
    admin
    Správce
    #69017
    admin
    Správce

    Prosím nemáte někdo zkušenosti s prodeje bytu? vyplatí se prodávat sám? nebo případně nemáte někdo zkušenosti s realitní kanceláří z Vyškova?

    #69018
    admin
    Správce

    Když jsem zkoušel prodávat byt na vlastní pěst, tak jsem si akorát pořád musel brát volno z práce, abych chodil byt někomu ukazovat, stejně jsem vždy dostal nabídku hodně podhodnocenou, pak jsem se naštval, a zadal to ve Vyškově do realitní kanceláře, která se o prodej postarala, během 3 týdnů se našel kupec.

    #69019
    admin
    Správce

    Se kterou realitní kanceláří jste tedy prodával byt? a jak to probíhá? co jste pro to musel udělat?

    #69020
    admin
    Správce

    Prodával jsem s realitní kanceláří https://www.coloseumreality.cz/, a byl jsem opravdu spokojený, stačí když zavoláte na telefon 800 536 536, kde si domluvíte schůzku, pak necháte byt nafotit, a už se o nic nestaráte.

    #69021
    admin
    Správce

    Zdravím, s následným stěhováním mi hrozně pomohla firma Stěhování Koruna:https://stehovanikoruna.cz/ , která nabízí skvělé služby a za opravdu dobrou cenu. Poté, co jsem jim zavolal, oznámili mi přibližnou cenu a musím říct, že se mi to v té době opravdu vyplatilo, protože vše proběhlo hladce a bezproblému.

    #69022
    admin
    Správce

    Využili jsme stěhovacích služeb společnosti Stěhování-Brno.net. Naprostí profesionálové, precizní práce, skvělé plánování. Vše bez jediné komplikace a vyšli nám se vším maximálně vstříc. Perfektní zabalení nábytku, nedošlo k poškození jakéhokoli kusu. Tuto firmu mohu opravdu doporučit a v budoucnu se na ni opět ráda obrátím.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.