Canaba zkušenosti

Úvodní stránka Fóra Stavba Canaba zkušenosti

  • Toto téma obsahuje celkem 41 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 42)
  • Autor
    Příspěvky
  • #66964
    admin
    Správce

    Dobrý den, chtěl bych znát názory na tuhle stavební firmu, zatím se mi nabídkou líbí nejvíc. Zjišťoval jsem si zatím jen finanční náročnost, ale jinak nic, takže pokud s nimi někdo stavěl tak budu rád když se ozvete s nějakými recenzemi. Zajímalo by mě jak to probíhá od začátku do konce, stavět budu něco poprvé takže bych rád věděl na co si dát pozor a čemu se případně vyhnout, nerad bych koupil zajíce v pytli, chceme s rodinou konečně pevnou půdu pod nohama a vlastní střechu nad hlavou, žádný blbý podnájem.

    #20648
    admin
    Správce
    #66965
    admin
    Správce

    Zajeďte se podívat do Nehvizd, pokud jste z Prahy teda, májí tam pár domů „vystavených“, domy si tam můžete projít i jen tak sám a udělat si nějakou představu, ale lepší je to asi když máte „průvodce“, jakože prodejce těch domů. Jinak já s nimi postavil dům Ideal, ten tam maj taky. Stavba se dělá vlastně úplně bez vás, já nemusel na nic ani hrábnout, chce to jen pořádně vyřídit papírování aby pak nedocházela k nějakým komplikacím nebo zpoždění.

    #66966
    admin
    Správce

    Díky za info, z Prahy nejsem ale asi si tam budu muset zajet no, na webu sice mají ty virtuální prohlídky takže nějaký obrázek už o tom mám, ale lepší je to vidět na živo. S jedním z prodejců už jsem komunikoval přes mobil a zjišťoval si nějaké podrobnosti, další týden s ním mám schůzku, zatím se mi líbí jejich přístup tak uvidíme.

    #66967
    admin
    Správce

    já Canabu klidně doporučím, taky jsem bydleli v podnájmu a přiznávám že tohle je mnohem lepší, platíme skoro stejně jako v bytě, a to máme dvoupatrový dům, takže z hlediska peněz se to rozhodně vyplatí. Co se stavby týče tak tam neřešíte nic, jen čekáte až bude hotovo, já mezitím třeba hledal levnější vybavení nebo dobrou firmu na stěhování, jinak nic.

    #66968
    admin
    Správce

    Díky Marku, taky si právě myslím že je to lepší než podnájem, nám ho hlavně před pár měsíci zvedli, takže už to chci začít řešit co nejdřív. A zeptám se, jaký dům máte? Mě se zatím nejvíc zamlouvá Uno, a co jsem si to zatím nějak od oka propočítal tak by nás to se splátkou hypo a náklady na dům přišlo na menší peníz než za 2kk ve kterém teď jsme.

    #66969
    admin
    Správce

    No tak pokud vám ten nájem ještě zvedli a máte dostatečnou rezervu na koupi baráku tak asi není o čem…hele máme dům Ideal, ten dům Uno se nám taky líbil ale chtěli jsme něco trochu většího, a jak jsem už psal tak naše výdaje za dům se skoro shodují s výdaji za nájem a poplatky.

    #66970
    admin
    Správce

    Vzorové domy jsou i jinde, například Hradec Králové, mrkni na jejich stránky, určitě to tam mají….

    #66971
    admin
    Správce

    Dobrý den Marku, chtěla bych se zeptat jak dlouho trvala výstavba vašeho domu? Nám řekli že 4 měsíce, ale ráda bych věděla jestli to tak opravdu bude, jsme teď na začátku, stavba začala na začátku března, tak jestli to vše opravdu stihnou, zatím sice všechno probíhá podle plánu, ale ráda bych slyšela názor někoho kdo to všechno má už za sebou, máme ročního prcka a já bych ráda jeho druhé narozeniny slavila v novém, nejlépe i zabydleném domě.

    #66972
    admin
    Správce

    Zdravím Báro, jo nějak ty 4 měsíce to byli, byl nám předaný na termín který jsme si dohodli ještě před začátkem stavby, a jelikož Canaba udělá fakt všechno, i kuchyni, koupelnu a tak a vy musíte jen navozit nábytek tak si myslím že oslavu stihnete pokud jí máte aspoň týden po předání.

    #66973
    admin
    Správce

    Dobrý den Eriku, já mám s nimi celkem čerstvou zkušenost, dostavěli nám ho na konci října, a rovnou říkám že naprostá brnkačka, musíte vlastně jen zaplatit a tím práce skončila, aspoň u nás tedy. A jak jsem si přečetl, tak pokud vám ještě zvýšili nájem tak je čas vzít nohy na ramena a utíkat do svého.

    #66974
    admin
    Správce

    Díky za zkušenost Tomáši, už jsme s Canabou v kontaktu a tak nějak už se to pomalu rýsuje, ještě vyřídit nějaké dokumenty a jdem do toho. Doufám že to u nás bude stejná „brnkačka“ jak u vás, ale zatím nám se vším dost pomohli, tak snad ano.

    #66975
    admin
    Správce

    My jsme s Canabou stavěli v roce 2001, do teď vše ok, takže doporučuju.

    #66976
    admin
    Správce

    Díky, jsem rád že se ozval někdo kdo má delší zkušenosti, docela mě to uklidňuje 😀 my jsme už začali pomalu stavět a zatím všechno nasvědčuje tomu že se to stihne tak jak řekli a za prachy který si řekli, takže zatím dobrý.

    #66977
    admin
    Správce

    Taky jsme s nimi stavěli už před lety, všechno šlo podle plánu, jediné bych asi za sebe doporučil je sehnat si nezavislýho stavebního poradce, u nás to byl náš známý takže nebylo nějak těžký ho sehnat aby nám dům před převzetím zkontroloval, žádnou vadu nenašel s čímž jsem i počítal a chlapům od Canaby se to sice moc nelíbilo že jsme si ho pozvali, ale já měl takový větší klid na duši že dům je fakt v pohodě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 42)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.