Domácí posilovna

Úvodní stránka Fóra Ostatní Domácí posilovna

  • Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    Příspěvky
  • #54023
    admin
    Správce

    Dobrý den, jen bych si dovolil takový malý komentář. Problém dnešních začátečníků je v tom, že cvičí hlavně, nebo pouze na strojích, což je ovšem základní a hrubá chyba. Nejdůležitější cviky se provádí zásadně bez složitých strojů, ve stoje, v sedě, nebo v leže. Jsou to zejména: Na prsa – tlaky v leže na benchi s rovnou tyčí, tlaky v leže s jednoručkami, pulover s jednoručkou a rozpažky s jednoručkami. Na ramena tlaky v sedě s jernoručkami, tlaky ve stoje s rovnou tyčí a rozpažky ve stoje s jednoručkami. Na záda mrtvý tah, přítahy v mírném předklonu s rovnou tyčí, a shiby. Na biceps a triceps to jsou jednoduché cviky s jednoručkami a EZ tyčí ve stoje, sedě a v leže. Na nohy pak doporučuji dřepy a výpony na lýtka s rovnou tyčí na ramenou. Cviky na nohy je dobré doplnit o předkopávání a zakopávání na stroji. Dále cvičit břicho na lavičce (lehy-sedy) a na žebřinách – předkopávání. Tyto cviky je třeba brát jako základ a poté provádět doplňování s cviky na strojích. Pokud se cvičí pouze na strojích, vede to k nerovnoměrnému a nedostatečnému nárůstu svalové hmoty a nedoáhnete procvičení všech svalů, zejména stabilizačních.

    #19590
    admin
    Správce
    #54024
    admin
    Správce

    Zdar borci, mám ve sklepě společně s pár lidmi fitko. Máme tam žebřiny, TRX, nějaké lavičky a činky. Řešíme ale problém, co dát na zem pro hrubější odkládání činek. Dva koberce na sobě toho moc nezmužou. Našel jsem na netu takovou fitness podložku http://www.eshop-rohoze.cz/fitness-rohoze-a-podlozky/zatezova-podlozka-pod-fitness-stroje-gym-mat-90-x-182-x-0-6-cm/ . Nemáte ale tip na něco levnějšího. Díky! :))

    #54025
    admin
    Správce

    Hele a koukal ses třeba na fitham.cz? Tam nakupu já a ceny mají fakt výborný!

    #54026
    admin
    Správce

    Jj, viděl jsem. Ale s fitham.cz jsem neměl zkušenosti, tak díky moc za doporučení.

    #54027
    admin
    Správce

    Hele a koukal ses třeba na fitham.cz? Tam nakupu já a ceny mají fakt výborný! Hlavně servis super a výběr zboží senzační.

    #54028
    admin
    Správce

    Jako to je pravda. Ten fitham je super v jeho nabídce a pak v tom servisu. To jsem byla nadšená.

    #54029
    admin
    Správce

    Jako to je pravda. Ten fitham je super v jeho nabídce a pak v tom servisu. To jsem byla nadšená.

    #54030
    admin
    Správce

    Jojo, je to tak. Já jsem si dělala hodně průzku, než jsem si ten pás koupila a ten fitham prostě vycházel nejlíp.

    #54031
    admin
    Správce

    Posilka doma by se mi líbila.

    #54032
    admin
    Správce

    Nemáte doma i veslovací trenažer ? Hrozně ráda bych si ho pořídila, ale potřebovala bych poradit na co si dát při výběru pozor. Případně budu ráda za doporučení výrobce.

    #54033
    admin
    Správce

    Doma bych asi nikdy nedokázala cvičit tak poctivě jako ve fitku. Našla jsem profi fitcentrum v Kladně https://fitkokladno.cz/ , kde jsou rozumné ceny, ale hlavně také lidé. Dá se tam vždy domluvit a potkala jsem tam už spoustu fajn holek, se kterými teď pravidelně cvičíme.

    #54034
    admin
    Správce

    Já jsem si tam koupila tento pás https://www.fitham.cz/nordictrack-elite-t75-s. No já… 😀 manžel mi ho dal k narozeninám. A jsem nadšená. Běhání miluju, ale s dětma nejsem pánem svého času a domácí běhání na páse mi skvěle vyhovuje.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.