kvalita nábytku

Úvodní stránka Fóra Ostatní kvalita nábytku

  • Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #53602
    admin
    Správce

    Dobrý den, zajímalo by mě jaký máte názor na kvalitu nábytku z velkých prodejen, např. Sconta nebo Aska, nebo zda preferujete menší prodejce?? Budu teď zařizovat byt a váhám kde nakoupit. Jaké máte zkušenosti??

    #53603
    admin
    Správce

    Milý Matěji,záleží na Vašich finančních možnostech.Nesmíte očekávat bytelnou almaru,jako měla babička,ale když se Vám bude něco např.v ASKU líbit,klidně do toho jděte.Za slušnej peníz koupíte věc podle vlastního vkusu,a většinou praktickou.Nám už slouží ložnice pár let.Dávejte si velký pozor,protože ceny od jednoho výrobce se v různých obchodech liší i o několik tisíc.Raději nespěchejte,prohlížejte nabídky na netu a porovnávejte.Berte to tak,že když se Vám za pár let přestane líbit relativně levný nábytek,tak to nenaštve tolik,jako když Vás bude strašit něco nekřesťansky drahého.

    #53604
    admin
    Správce

    Nakupoval jsem ve Scontu a muj názor je, že některý nábytek je levný. Je to tím, že materiál z kterého to je udělané je tenký a na jedno použití. Nevydrží stěhování ani z místnosti do místnosti. Koupil jsem tam taky kuch. linku a chyběla mi jedna police. Reklamace byla tak složitá, že ji nemám do dneška. Kašlu na ně! Musí to tecnik vyfotit a na reklamaci se asi měsíc čeká!

    #19524
    admin
    Správce
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.