Plastová okna

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Plastová okna

  • Toto téma obsahuje celkem 137 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 138)
  • Autor
    Příspěvky
  • #44365
    admin
    Správce

    Nechali jsme si před rokem udělat plastová okna, ale s výsledkem nejsme moc spokojeni. V zimě mi připadalo, že kolem oken profukuje, teď se u rámů začíná trochu drolit omítka. Nevím, jestli si můžeme/máme stěžovat firmě? Je možné, že jde o nějakou únavu materiálu, nebo firma prostě něco zanedbala? Nebo si můžeme nějak poradit svépomocí (asi je to v dnešní době nejjednodušší)? Pokud ano, jak?

    #19347
    admin
    Správce
    #44366
    admin
    Správce

    Co tu řešíte? Reklamovat u firmy, to je jediný správný postup.

    #44367
    admin
    Správce

    To je tak, když vybíráte levná nekvalitní okna ! Na oknech nikdy nic neušetříte…

    #44368
    admin
    Správce

    NO REKLAMOVAT JAK U JAKÉ FIRMY . PO MONTÁŽI JSME SE ROZHODLI REKLAMOVAT NĚJAKÉ NEDODĚLKY U FIRMY MACEK OKNA , ALE REKLAMACE NEPROBĚHLA DLE NAŠICH PŘEDSTAV . 8-0

    #44369
    admin
    Správce

    Dobrý den,
    nemáte někdo zkušenost s firmou OKNO s.r.o. Zlín? Dali nám zajímavou nabídku na plastová okna a nevíme, jestli je to opravdu kvalitní firma.

    #44370
    admin
    Správce

    Dobrý den,
    v roce 2010 jsem si nechal udělat garážová okna, vrata a dveře u firmy Okna Macek s.r.o. Nejdříve došlo k problémům se zaměřením dveří (zaměřovací technik neodhadl výšku překladu). Následně mi bylo sděleno, že mi buď zruší objednávku nebo si to na vlastní náklady opravím. Následoval asi měsíc a závěrem mi zaměřovací technik dal 50% všech nákladů. Následně se zjistilo, že okna nebyla přišroubována (držela jen díky montážní pěně). To opravili. Po zimě se objevil rez na vratech, to reklamuji asi od března. Od dubna ke mě jezdí pracovníci zmíněné firmy, resp. se vždy domluvíme, že přijedou (musím dřív končit v práci a jeď domů) a oni asi za 2-7 dní mi zavolaj, že to nestihli a že se domluvíme na jiný termín.

    #44371
    admin
    Správce

    Okna Macek už nikdy.Reklamujeme okna v panelovém domě a to,že rámy mohli být o 5cm delší na každé straně.Poslali reklamačního technika který je velmi loalní k firmě a prohlásil My to děláme dobře aTy ostatní špatně.Bez diskuse.Manželka když tuto práci viděla začala plakat po první v životě jsem manželku v 60 letech viděl plačící.Styd te se firmo Macek

    #44372
    admin
    Správce

    Okna Macek Niikdy.Jejich slogan je My to děláme dobře a ostatní špatně.Uvažujem jít soudní cestou,ale ta je zdlouhavá a myslíme si a nejen my, že tato firma nebude mít dlouhé trvání.Na forech se o nich nechce nikdo bavit, arogance, nekvalita reklamace a jsou drazí.Cena za zapravení oken v tři pokojovém panelovém byté 6200 kč s dph.to zedníci v hrobě koušou cihle když vidí tuto cenu.Podívej Te se o dva příspěvky nahoře.Reklama je učínná zbran.

    #44373
    admin
    Správce

    no ja bych skouknul sklo a kování a možná zjistíte že to vůbec není z oken Macek ale z Polska.

    #44374
    admin
    Správce

    Dobrý den,

    reaguji na vyjádření pana Cibulky.

    Pan Cibulka si u nás objednal zaměření plastových oken. Po domluvě se zákazníkem přijel dne 15.8.2011 náš zaměřovací technik.

    Při zaměření pan Cibulka naši společnost pomlouval se slovy, že jsme zloději a dalšími nepublikovatelnými výrazy. Zaměřovací technik se snažil panu Cibulkovi vysvětlit všechno ohledně zaměření až po výpočet konečné ceny díla. Vzhledem k tomu, že se se zákazníkem opravdu nedalo domluvit (neustále urážky na adresu naší společnosti), zaměřovací technik se s panem Cibulkou rozloučil a jel k dalšímu zákazníkovi.

    Po tomto zaměření navštívil pan Cibulka naši pobočku v Brně, kde přinesl peníze na zálohu oken a provedl objednávku.

    Při realizaci zakázky přivítal pan Cibulka naše montážníky se slovy: „To jsou ti zloději od Macka“. Montážníci usadili nové okna, ale zákazník rozporoval zaměření, že jsou okna malé (vše mu bylo vysvětlováno již zaměřovacím technikem – pan Cibulka má velký rozdíl mezi venkovní a vntřní špaletou a z toho důvodu bude z exteriéru rám okna zapuštěný a z interiéru ne), proto je odmítl zapěnit montážní pěnou.

    Po tomto incidentu jsme k panu Cibulkovi poslali znovu našeho zaměřovacího technika a našeho kontrolora kvality, kteří mu znovu vysvětlili, že okna jiným způsobem zaměřit nešla.

    pokračování v dalším příspěvku …

    #44375
    admin
    Správce

    Zednické zapravení, které ve svém příspěvku uvádí pan Cibulka nebylo realizováno naší společností.

    Na závěr bych chtěl podotknout, že pan Cibulka byl na veškeré zástupce naší společnosti arogantní a nejednou i sprostý. Toto můžu doložit čestnými prohlášeními od všech zainteresovaných zaměstnanců, kteří měli s panem Cibulkou tu „čest“ jednat.
    Z tohoto důvodu byly veškeré podklady, které se týkaly zakázky pana Cibulky předány našemu právnímu zástupci, který učiní další kroky.

    Pan Cibulka má po velké snaze zaměstnanců naší společnosti celou zakázku v naprostém pořádku a dokonce i zaplacenou.

    S pozdravem a přáním hezkého dne

    Lukáš Křižka
    vedoucí oddělení reklamací a servisu

    a

    Jaromír Ševčík
    vedoucí oddělení montáží

    #44376
    admin
    Správce

    Dobrý den nechci se vyjadřovat k.f. Macek reklamu si tímto udělali sami.Chytří mlčí.

    #44377
    admin
    Správce

    Okna máme od již zmiňované firmy Okna Macek. Nemohu si stěžovat. Vybrali jsme ji na doporučení od známého a vše v naprostém pořádku. Okna máme 6 měsíců a zatím bez žádných problémů. Touto cestou moc děkuji za vstřícnost a ochotu!!

    #44378
    admin
    Správce

    Dobry den,firma macek nam montovala drevena okna do novostavby. Je to rok a pul a nemuzu si take stezovat Vse probehlo v poradku a s cistym svedomim bych mohl doporucit…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 138)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.