Novostavby

Úvodní stránka Fóra Nové hnízdo Novostavby

  • Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 5 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 20)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19251
    admin
    Správce
    #43651
    admin
    Správce

    Ahoj, nebydlíte tu někdo v novostavbě? Rádi bychom jednu takovou koupili, ale prý nejsou kvalitně postavené a chyby člověk najde až po delší době od nastěhování. Přijmu tip na dobré bydlení v Praze. Díky, Peťka.[^]

    #43652
    admin
    Správce

    Ahoj, my v novostavbě v Praze zatím nebydlíme, ale zrovna jsme jeden byt koupili. Je to v Malešicích, jak je botanická zahrada. Hrozně se mi tahle lokalita líbí. Chceš poslat odkaz? Stěhujeme se tam za dva měsíce. Martina.

    #43653
    admin
    Správce

    Jj, pošli prosím.

    #43654
    admin
    Správce

    Tak je to tenhle: http://www.jrd.cz/Projekty-JRD/Projekty-prave-v-prodeji/Projekt-Ecocity/Detail-projektu Ale maj tam i jiný projekty. Ty ale budou dostavěný až třeba příští rok.

    #43655
    admin
    Správce

    Ahoj, s přítelem plánujeme přestěhování do Prahy, a bydlení ve zdravém domě v Modřanské lokalitě, konkrétně jde o projekt: http://www.kotihyacint.cz/nabidka-bytu/budova-f/patro/?np=2
    Zaujalo nás jak technické provedení, vybavenost a uspořádání bytu tak lokalizace a dostupnost ostatních služeb. Mělo by se jednat o kombinaci zdravého klimatu a stabilního prostředí, a snížení provozních nákladů.
    Nemáte někdo zkušenost s bydlením v takovém bytě??
    Moc děkuji za odpověď. Jarka

    #43656
    admin
    Správce

    Mě se celkem líbí novostavby v Hlubočepích.. Je to takový menší dům s mezonetovým bydlením.. Prezentaci mají na http://www.bytyhlubocepy.cz Nemáte někdo zkušenosti?

    #43657
    admin
    Správce

    Ahoj, a ten byt v Malešicích jste kupovali od JRD? Mohu se zeptat jak jste spokojeni? my totiž uvažujeme o koupi bytu od JRD, ale park Hloubětín, ale právník nás od toho odrazuje, tak by nás zajímala zkušenost někoho, kdo už bydlí 🙂 Díky moc V.

    #43658
    admin
    Správce

    Ahoj, nedavno jsme cetla na netu o firme jrd.cz co stavi nizkoenergeticke domy, no je to uzasny jak nekdo v dnesni dobe jeste dokaze myslet ekologicky zeee…:-) Libi se Vam takove reseni bydleni?

    #43659
    admin
    Správce

    Ahoj, nebude to neco na forme nizrkoenergetickeho domu? Ty se taky zameruji hlavne na zdraví zivot, abych se tam cloveku dobre bydlelo a tohle znam zase od firmy jrd.cz a taky stavi byty po Praze

    #43660
    admin
    Správce

    Vypadaji ale moc dobre, naty se vyplati cekat

    #43661
    admin
    Správce

    Ano, take si myslim ze v dnesni dobe kazda koruna je doba a jeste kdyz se timhle da tak hodne usetrit na bydleni

    #43662
    admin
    Správce

    My v takovem bytecku bydlime uz par mesicu a jsem rada ze jsem se takto rozhodly!

    #43663
    admin
    Správce

    Ahoj všem, uvažujeme s manželem o koupi bytu v Praze. Stále váháme, zda zvolit starší zástavbu a případnou rekonstrukci nebo novostavbu. Neustále se setkáváme s negativními zkušenostmi lidí, kteří v novostavbách bydlí, na druhou stranu ta vidina bezproblémového parkování v podzemních garážích a skutečně využitelné terasy/balkónu je velmi lákavá. Budu velmi ráda, když se se mnou někdo podělí o své zkušenosti s bydlením, zejména v novostavbách.

    #43664
    admin
    Správce

    Poraďte, od jaké firmy máte okna?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 20)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.