Indiana Kuchyně

Úvodní stránka Fóra Kuchyně Indiana Kuchyně

  • Toto téma obsahuje celkem 15 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Autor
    Příspěvky
  • #42870
    admin
    Správce

    mám negativní zkušenost s kuchyňským studiem Indiana kuchyně, alespoň z jejich plzeňskou pobočkou, ale myslím že politika je stejná i v dalších pobočkách v Praze apod. S cenou klamají zákazníka už od počátku, když Vám rozdělujou cenu za dodávku, montáž, příplatky k montáži za x věcí, které jsou vždy nutné udělat. Miniaturním písmem napsané, že doprava kuchyně není v ceně a jiné klamavé hesla. Linku navíc chtějí zaplatit 100% dopředu, než jí vůbec přidedou namontovat. Když chcete montáž zařídit, dozvíte se, že to dělá úplně jiná firma, která po Vás chce zase další peníze navíc, prostě HRŮZA! Pokud můžete, raději se tomuto studiu při výběru kuchyně vyhněte!!!

    #19140
    admin
    Správce
    #42871
    admin
    Správce

    Indina Kuchyně – nikdy více. Souhlasím s předchozím pisatelem – sice od začátku jsou velice ochotni, platba kuchyně před složením bez možnosti vidět komponenty, smontování, doprava a ostatní dodatečné služby jsou zvlášť a každá je velmi drahá. Navíc pokud máte nějakou reklamaci, chová se pan Suchomel velmi arogantně a dělá vše pro to, aby ji nemusel uznat. Stalo se mi, že mi do očí řekl, že něco dodatečně objedná a když jsem tam po 14 dnech byla, tak to ještě neobjednal, ale hned to napraví a za tři dny mi opět tvdil, že to ještě neobjednal. NEDOPORUČUJI

    #42869
    admin
    Správce

    Bohužel musím také napsat svoji negativní zkušenost s Indiana kuchyní. Tady se hodí říct: Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Jak už tady výše zaznělo, pořád se něco platí, záloha, kuchyně předem než ji vlastně vidím namontovanou, montáž má být již zaúčtovaná ve faktuře ale na místě se stejně zase něco platí, doprava zvlášť. A ještě než jsme potvrdili finální verzi kuchyně a k tomu i kalkulaci, tak v kalkulaci z jejich strany pořád chybné ceny. Musela jsem to hooodně kontrolovat, abychom se neošidili. Problém s domlouváním montáže. Jednou vám řekne p.Suchomel A a podruhé vám tvrdí, že nám řekl B.
    Teď po půl roce od montáže jsem zjistila, že na kuchyňské spotřebiče, které jsme u nich zakoupili, máme pouze 2 roky záruky, i když jsme je brali s vědomím a p.Suchomel ujistil, že je na ně 5 let záruka. A teď mi zase tvrdil, že jsme si měli tu 5 letou záruku zaregistrovat a že nám to tenkrát říkal. NEŘÍKAL. Manžel byl se mnou při každém jednání s p.Suchomelem a ani on neslyšel nic o žádné registraci.Takže za mě také NEDOPORUČUJI.

    #42872
    admin
    Správce

    Dobrý den, ráda bych se také zapojila do diskuze. Všichni tu píšete většinou o pobočce v Plzni. Já mám také kuchyni od studia Indiana, ale objednala jsem ji v Karlových Varech. DOPORUČUJI! Měla jsem již zpracovaný návrh od jiného kuchyňského studia a více méně jsem chtěla ten samý návrh, jenom aby mi řekli cenu. P. Šťovíčková, která zde navrhuje kuchyně, mi návrh zcela předělala a musím říct, že nový návrh byl o 100% lepší. Opravdu se snaží, aby byla kuchyně jedinečná, líbila se vám a zároveň byla pohodlná k užívání. Když jsem to pak porovnávala s předchozím návrhem a viděla jsem ty nesmysly, co mi navrhli, tak jsem byla opravdu ráda, že jsem zašla do tohoto studia. Navíc návrh od paní Šťovíčkové se finančně vyrovnal prvnímu návrhu. Montáž proběhla na jedničku, kuchyň je úžasná. Každý, kdo ke mě přijde na návštěvu ji chválí a jen těžko může uvěřit tomu, kolik mě doopravdy stála. Ceny jsou zde opravdu příznivé. Pokud chcete krásnou kuchyni, navrženou podle vašich představ, tak DOPORUČUJI KUCHYNĚ INDIANA KARLOVY VARY! [^]

    #42873
    admin
    Správce

    Dobrý den,četl jsem zde ty příspěvky na adresu kuchyňského studia Indiana Plzeň.Vypadá to,jako když je sem napsala jejich konkurence-vše anonymní,krom p.Bouškové.Mám od nich v Plzni kuchyň 3 roky jsem nesmírně spokojen.Jak s jednáním p.Suchomela,tak paní grafičky.Rovněž tak s namontováním linky-mají velice šikovné truhláře.Nechápu,jak ti anonymové mohou napsat,že nebyli s cenou seznámeni? Vše vám tam vysvětlí a pak to máte i vše na papíře a můžete si vše doma zkontrolovat.Jo,když někdo pořádně neposlouchá co mu vysvětlují a je i líný si to doma přečíst,tak pak to má těžké.Dával jsem jen 30% zálohu na kuchyň,což je normální.A záloha se musí dávat na výrobu kuchyně i jinde-co,když pak nějaký chytrák od objednávky ustoupí ? To by každému studiu vznikla velká škoda.Také jsem si u nich koupil spotřebiče a u návodu na obsluhu byl leták od výrobce,jak mám postupovat,abych získal 5-ti letou záruku.Oproti anonymu ve 3.příspěvku zde- jsem si jej přečetl.A proto mám 5-letou záruku a nemusím
    fňukat jako tento anonym.Vše je v lidech a jejich pohodlnosti.Toto kuchyň. studio jsem doporučil více známým a mají od nich kuchyni a pokud vím,všichni jsou velice spokojeni.V jednou případě se kamarádovi vyskytla také reklamace,což se stane.A v pohodě to vyřešili k jeho spokojenosti.Tak nechápu,co ti anonymové sem píšou.Opravdu nabývám dojem,že to na ně psala konkurence.Než jsem je oslovil,tak jsem prošel net,jestli na ně někde není nějaká negativní zkušenost.A nikde nebyla.DOPORUČUJI!!! Sedláček

    #42874
    admin
    Správce

    Aha a Vy nejste anonym, tak prosím úplnou adresu 🙂

    #42875
    admin
    Správce

    Musím souhlasit s panem Sedláčkem.Několikrát jsem kontaktovala firmu INDIANA ohledně kuchyně kterou jsem si objednala a vždy mi bylo ochotně vše vysvětleno. Kuchyně je smontovaná k mé velké spokojenosti.Práce pana Houdka a jeho pomocníka precizní.Vřele doporučuji.Moc Vám děkuji. Plocarová Jitka Zbůch.

    #42876
    admin
    Správce

    První zkušenost výborná, vše klaplo nadmíru dobře, proto jsme se pro tuto firmu rozhodli i při další rekonstrukci kuchyně v jiném bytě. Bohužel jednání naprosto opačné, jen pár měsíců po první rekonstrukci. Pan Suchomel veškeré své chyby velmi rád háže na vás a klidně vám tvrdí, že „jste to takhle chtěli“, komunikace katastrofální, dlouhé čekání na reklamovanou skříňku s naprosto odlišnými rozměry…. Naopak chválu si zaslouží pan Václav Houdek, velmi šikovný a ochotný truhlář, který má na starosti montáž.

    #42877
    admin
    Správce

    První zkušenost výborná, vše klaplo nadmíru dobře, proto jsme se pro tuto firmu rozhodli i při další rekonstrukci kuchyně v jiném bytě. Bohužel jednání naprosto opačné, jen pár měsíců po první rekonstrukci. Pan Suchomel veškeré své chyby velmi rád háže na vás a klidně vám tvrdí, že „jste to takhle chtěli“, komunikace katastrofální, dlouhé čekání na reklamovanou skříňku s naprosto odlišnými rozměry…. Naopak chválu si zaslouží pan Václav Houdek, velmi šikovný a ochotný truhlář, který má na starosti montáž.

    #42878
    admin
    Správce

    Dobrý den.
    Rozhodli jsme se rekonstruovat kuchyni a koupelnu v panelovém bytě.
    Po mnoha návštěvách a i nepříjemných peripetiích v různých kuchyňských studiích jsme objevili BEST-KUCHYNĚ (dříve Indiana) v Karlových Varech a tady jsme se okamžitě rozhodli a také vše uskutečnili.
    Zde jsme viděli kuchyni našich snů a zároveň našli paní Šťovíčkovou.Tato dáma je nejen absolutní srdcařkou přes kuchyně,ale zároveň i technicky disponovaný čovíček,který nejen velice dobře ví kde je,ale i proč tam je.
    Absolutně dokonalá spolupráce z její strany se dá hodnotit prakticky jen samými superlativy.Vše se odehrávlo od papírů až po sliby na které se podala jen ruka absolutně bez jakýchkoliv konfliktů.
    Vše dohodnuté vždy a bez výhrad platilo,technická pomoc s výběrem spotřebičů byla fantastická,úpravy skříněk,jejich rozmístění v daném prostoru a různá doporučení pro vylepšení našich nápadů byly ze strany pí Šťovíčkové nejen trpělivě akceptovány,ale ještě vylepšovány velmi hodnotnými poznatky z její bohaté praxe.
    Jsme opravdu rádi,že jsme na naší cestě za novou kuchyní našli pí Šťovíčkovou,kterou jsme posléze pozvali ke slavnostní „kolaudaci“ doplněné o oběd – už uvařený v nové kuchyni.
    Na závěr tedy upřímné poděkování pí Šťovíčkové a všem kdo potřebují novou kuchyni 100 % doporučujeme nejen v oblasti Karlových Varů naprosto neváhat a navštívit kuchyňské studio BEST (dříve Indiana) na Buchenvaldské ulici.Stojí to za to.A můžete jen získat,ale nic ztratit.
    Manželé Irena a Jan Suchomelovi.
    z KV

    #42879
    admin
    Správce

    Od kuchyňského studia Indiana kuchyně v Plzni Plachého 16 – http://www.indiana-kuchyne.com jjsme si koupili velkou kuchyň před několika lety a jsme moc spokojení.
    V kuchyňském studiu byli velmi vstřícní, vše nám vysvětlili, doporučili nám různé vychytávky a udělali nám 3D návrh kuchyně zdarma. Na montáž kuchyně nám doporučili pana Houdka, je to profesionál.

    #42880
    admin
    Správce

    Nechápu, jak někdo může takto pomlouvat firmu Indiana kuchyně v Plzni? Koupili jsme si od nich už druhou kuchyň a máme jen výborné zkušenosti. Na kuchyň si vždy platili pouze zálohu. Na dovoz a montáž mají externí firmy a vše proběhlo v pořádku. Nechápu, proč se někdo divý, že se platí za dopravu a montáž, to je běžné.
    Při první kuchyni jsme si nechal udělat nabídku u více firem a nejlépe nám vyšlo Kuchyňské studio indiana jednak cenou a také velkých výběrem kuchyní.

    #42881
    admin
    Správce

    Od firmy Indiana Kuchyně máme již 3 kuchyně – my a naše děti. Vždy jsme byli moc spokojení a s jednáním pana Suchomela a jeho kolegů máme jen dobré zkušenosti. 2 kuchyně mají i naši sousedi a mají stejné zkušenosti. Ceny kuchyní jsou nejlevnější v Plzni a kvalita je výborná.

    #42882
    admin
    Správce

    Ve všem souhlasím s příspěvkem davidoff -..S cenou klamají zákazníka už od počátku, když Vám rozdělujou cenu za dodávku, montáž, příplatky k montáži za x věcí, které jsou vždy nutné udělat…
    Několikrát jsem jednala o podobě kuchyňské linky, vybrala si spotřebiče – a ty byly dodány přes Indianu (faktura byla na linku včetně spotřebičů). Varná deska je plynová. Přišel pan Houdek – na doporučení pana Suchomela, aby linku sestavil včetně spotřebičů. Pak další truhlář – opět na doporučení pana Suchomela – pan Marek, aby nalepil zástěnu za linku. Za rok se na zástěně udělaly dva puchýře – spáleniny. Truhlář Marek mne upozornil – až teď?, že nebyl dodržen postup při montáži, že varná plynová deska je moc blízko zástěny a že tohle výrobce nevyreklamuje. Ano, v návodu spotřebičů jsem našla jednoduchý návod na montáž, kde se udává nutná vzdálenost varné desky od dalšího nábytku 6 cm. Já mám po nalepení zástěny 3,5 cm.
    Obrátila jsem se postupně na pana Houdka, pana Suchomela – dočkala jsem jen urážlivých mailů, že ničemu nerozumím, že je vše moje vina, že neměl zástěnu v grafickém plánku… Pan Suchomel to rozštípl zcela:..… „Dobrý den,hovořil jsem s truhlářem p.Houdkem a má zcela pravdu. Vyřízl otvor na plynovou desku dobře.Nevím jak k tomu došlo, že máte zástěnu poškozenu, jestli jste vůbec používala digestoř atd.Každopádně zástěnu jste si řešila sama s truhlářem p. Markem, to šlo mimo nás a my jsme to s Vámi na obchoděvůbec neřešili.Tyto desky na stěnu / zástěny/ vůbec nevedeme- to si zákazník řeší individuálně.A montáž pouze zprostředkováváme. Jako studio neprovádíme montáž.Řešit jste to skutečně měla s tím, kdo Vám zástěnu montoval a ne to pak svádět na ostatní.“

    A já tvrdím – že tam bude zástěna a ne obklad (který by žár vydržel), to věděli všichni, protože linka se montuje po obkladu. Pokud se montuje na zeď, pak následuje lepení zástěny.
    Marek ani Houdek nejsou zaměstnanci firmy Indiana, ale spolupracují s ní a pan Suchomel mne vždy na ně odkázal. Zákazník jde do kuchyňského studia právě pro to, aby měl linku včetně montáže – odborné. Měli spolupracovat a zaštiťovat to měl pan Suchomel. Takže buď mne měl upozornit, že zástěna vyjde moc blízko varné plynové desky a tudíž doporučit obklad z dlaždic nebo navrhnout hlubší pracovní desku – třeba i za příplatek. Nic takového se nestalo. Mám zničenou zástěnu, a řešení? Nevím, strhnout zástěnu, nalepit mezi spodní a horní díl linky dlaždice? Kdo mi asi tohle udělá? Takový paskvil, vždy se obkládá předem. Zástěna ze skla? Když už teď je tam jen 3,5 cm? Všichni mne varují, že sklo sice má něco vydržet, ale takhle blízko – když do něho rozpáleného klepnu při manipulaci hrncem, určitě praskne taky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.