Tipy a rady

Komplexní facility management pro SVJ v Praze a okolí

Co všechno obnáší profesionální facility management pro SVJ?

Facility management pro SVJ představuje sadu odborných služeb, které se týkají technického, provozního a personálního zajištění nemovitosti. Řadíme sem pravidelnou údržbu, revize, servis i nákladovou optimalizaci provozu domu. Najdeme zde také služby spadající pod běžnou správu domu včetně nepřetržitého vyprošťování z výtahů, zajištění výměny vodoměrů i měřidel tepla nebo pravidelného dohledu nad kotelnou. Profesionální správa domu zahrnuje také vedení přehledné online evidence údržby a revizí, která vám bude navíc kdykoliv k nahlédnutí v elektronické podobě.

Které konkrétní služby spadají pod facility management pro SVJ?

Pojďme se podívat, jaké konkrétní úkony se do komplexního facility managementu řadí.

  • Servis, revize a celková údržba klimatizací, vzduchotechniky výtahů, garážových vrat i závor
  • Zúčtování vodoměrů i měřidel tepla a jejich případné výměny
  • Revize elektřiny a plynu, kotelny a komínů, požární revize
  • Přehledná evidence revizí online
  • Nákladová optimalizace provozu všech zařízení v domě

Zajistíme vám profesionální ostrahu objektů a další služby spojené se správou domu

Profesionální facility management pro SVJ v Praze od PPM

Hledáte spolehlivé odborníky, kteří si vezmou na starost kompletní facility management pro SVJ? Poohlížíte se po spolehlivé společnosti, která zajistí technickou správu vašich nemovitostí včetně obsazení funkce profesionálního předsedy SVJ? Obraťte se na Prague Property Management. Platíme za předního poskytovatele profesionálních služeb v oblasti správy bytových a nebytových prostor.

Působíme v Praze, ale i v přilehlém okolí. K dispozici máme tým zkušených odborníků, kteří spravují portfolio čítající 140 BD i SVJ a více než 11 500 bytových jednotek. Naše společnost rovněž získala v rámci otevřeného ratingu Imper ocenění „zdravá firma“ s extra výborným hodnocením. Díky tomu se řadíme mezi 3% nejstabilnějších firem v České republice. V neposlední řadě jsme pojištěni proti škodám způsobeným třetím stranám naší činností, a to až do výše 50 000 000 .

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *