Kuchyně

Bar, kde se cítíte dobře, můžete mít i doma. Stačí zvolit správné barové židle

 

 

Jestliže hledáte způsob, jak doma nalézt další místo pro trávení volného času, pořiďte si domácí bar a krásné barové židle. Stačí mít kousek místa v kuchyni či obýváku navíc a bar může být během pár dnů či týdnů postaven. Řemeslníci jsou rychlí a na přání dokáží vyrobit takřka cokoli.

Židle si vyberte pečlivě

Jakmile najdete někoho, kdo vám bar zhotoví, začněte se poohlížet po židlích. Bar a barové židle do kuchyně by společně měli ladit. Zohlednit je dobré i barvu podlahy, kuchyňské linky, výmalby či bitového textilu v kuchyni.

Určitě volte typ, který bude disponovat dostatečně prostorným sedátkem a opěrkou pro záda. Jistě byste neradi, aby se větší muž nebo žena na židli neposadili, protože by jim byla malá. Výborným řešením jsou barové židle bez opěrky, nebo s opěrkou, která je do tvaru L. I opěrky do obloučku jsou příjemné, jen pozor, aby nezasahovaly až do stran židle a tak omezovali prostor na sezení.

Zvažte, zda chcete otáčivé židle, nebo ne. Je to docela praktické, i když si to zprvu možná neuvědomíte. Nemusíte poposedávat, jednoduše se otočíte. Velmi pozorní buďte při výběru materiálů, z nichž má být sedátko zhotoveno. Výborným řešením je plast, koženka, ale i pevné textilie, které jsou dnes tak důmyslné, že je vyčistíte hadříkem.

Vybírejte na stránkách Hawaj.cz

Internetový e-shop Hawaj.cz nabízí mnohé barové židle, ale nejen ty. Najdete zde i kancelářské židle, nafukovací postele, trampolíny, zahradní grily, párty stany a mnohé další praktické vybavení do domácnosti i na zahradu. Právě teď můžete využít zajímavé akční ceny kancelářských i barových židlí a ušetřit tak peníze na nákup vánočních dárků. Udělejte si radost a oživte váš domov ještě do Vánoc.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *